Inboedeldienst – Ophalen van inboedels

Inboedel ophalen door de kringloop? Dat kan via de inboedeldienst! De kringloop helpt mensen die het wat minder hebben aan goedkope spullen voor in huis. Kringloop is anders dan zo maar een tweedehands winkel. Er zijn wel tweedehands spullen maar er wordt niets ingekocht. De kringloop komt vooral aan spullen door donaties. Bij veel verhuizingen en ontruimingen blijven vaak veel spullen over waar iemand nog wat aan zou kunnen hebben!

Vaak komt bij het opleveren van de woning meer kijken dan alleen de spullen. Daarom is de inboedeldienst ook gespecialiseerd in het opleveren van woningen.

Door jaren ervaring in het ontruimen en opleveren van huurwoningen weten wij van de hoed en de rand. Onze medewerkers hebben veel ervaring met de meest voorkomende klusjes na het ontruimen van een huurwoning, dus we zijn vlot met het dichten van gaatjes in de muren en het demontage van verschillende onderdelen. Zijn er nog meubels over gebleven na de verhuizing brengen wij die naar de kringloop, en met het afvoeren van afval wordt zo veel mogelijk gerecycled. Neem voor meer informatie, of een gratis offerte contact op met één van onze partners: