Kringloop Delfshaven

Kringloop Delfshaven is de pagina van de kringloopwinkel in Delfshaven. Lees hier alles over het kringloopcentrum van Delfshaven en Kringloop Rotterdam. Lees meer over kringloop. Doe mee. Deel met de wijk. Bekijk ons aanbod. Lees meer over onze diensten.

Wat is Delfshaven?

Delfshaven is een stadsdeel. Oorspronkelijk was Delfshaven een onderdeel van Delft. In 1795 werd het een zelfstandige gemeente, om in 1886 door Rotterdam geannexeerd te worden. volgens Wikipedia.  Delfshaven kan worden opgedeeld in de volgende wijken: Delfshaven, Schiemond, Bospolder, Tussendijken, Spangen, Oud-Mathenesse, Nieuw-Mathenesse, Nieuwe Westen en Middelland..

Wat doet Kringloop Delfshaven?

Kringloop Delfshaven

Kringloop Delfshaven

Kringloop Delfshaven verzamelt bruikbare spullen om die goedkoop aan te bieden aan wie het kan gebruiken. Zo bevorderen we hergebruik van materialen en helpen we mensen in economisch moeilijke tijden. Een kringloopwinkel verkoopt tweedehands spullen, maar is geen tweedehands winkel. Het verschil is dat tweedehands winkels spullen inkopen en verkopen, een kringloopwinkel ontvangt gratis spullen.

U kunt Kringloop Delfshaven bellen voor het laten ophalen van meubels. Ook is er een dienst voor het ontruimen van complete inboedels, inclusief oplevering van woningen. Via het contactformulier kunt u ons schrijven en/of bellen. U kunt ook langskomen bij onze vestiging in Delfshaven Rotterdam.

Overzicht diensten kringloopwinkel

  • Goedkoop aanbod meubels.
  • Meubels ophalen (en andere bruikbare spullen, zie ophaaldienst).
  • Ophalen van inboedels (De inboedeldienst is gespecialiseerd in ontruimingen van de hele inboedel).

Heeft u nog vragen? Bel of schrijf ons. U kunt ons ook bezoeken. Kringloopwinkel Delfshaven staat voor u klaar. Zie het contactformulier voor meer informatie.

Bedankt voor het kiezen voor kringloop!

  • Dankzij kringloop kunnen mensen met financiële problemen toch aan de basisuitrusting voor hun woning komen.
  • Dankzij kringloop is er minder vraag naar producten, en hoeven we minder te produceren. Zo verkleinen we met z’n allen de ecologische voetafdruk.