Kringloop Feijenoord

Kringloop Feijenoord is de website van de kringloopwinkel van stadsdeel Feijenoord. Lees hier alles over het kringloopcentrum van Feijenoord en Kringloop Rotterdam. Kringloopcentra helpen mensen en het mileu. Kringloop Feijenoord zamelt spullen in, en bied deze voor lage prijzen aan. Zo voorkomen we dat goede spullen bij het afval terecht komen. Spullen waar mensen vaak nog wat aan zouden hebben. Op deze pagina vindt u meer informatie over kringloop in uw wijk.

Wat is Feijenoord?

Feijenoord is een stadsdeel. Officieel is het ook een bestuurscommissiegebied en wijk. Feijenoord ligt aan de zuidoever van de Nieuwe Maas. Het telde op 28 mei 2010 87.210 inwoners en heeft een oppervlakte van 6,44 km² (waarvan 1,45 km² water), volgens Wikipedia. Feijenoord kan worden opgedeeld in de volgende wijken: Afrikaanderwijk, Bloemhof, Feijenoord, Hillesluis, Katendrecht, Kop van Zuid, Noordereiland en Vreewijk.

Wat doet Kringloop Feijenoord?

Kringloop Feijenoord

Kringloop Feijenoord

Kringloop Feijenoord verzamelt bruikbare spullen om die goedkoop aan te bieden aan wie het kan gebruiken. Zo bevorderen we hergebruik van materialen en helpen we mensen in economisch moeilijke tijden. Een kringloopwinkel verkoopt tweedehands spullen, maar is geen tweedehands winkel. Het verschil is dat tweedehands winkels spullen inkopen en verkopen, een kringloopwinkel ontvangt gratis spullen.

U kunt Kringloop Feijenoord bellen voor het laten ophalen van meubels. Ook is er een dienst voor het ontruimen van complete inboedels, inclusief oplevering van woningen. Via het contactformulier kunt u ons schrijven en/of bellen. U kunt ook langskomen bij onze vestiging in Feijenoord Rotterdam.

Overzicht diensten kringloopwinkel

  • Goedkoop aanbod meubels.
  • Meubels ophalen (en andere bruikbare spullen, zie ophaaldienst).
  • Ophalen van inboedels (De inboedeldienst is gespecialiseerd in ontruimingen van de hele inboedel).

Heeft u nog vragen? Bel of schrijf ons. U kunt ons ook bezoeken. Kringloopwinkel Feijenoord staat voor u klaar. Zie het contactformulier voor meer informatie.

Bedankt voor het kiezen voor kringloop!

  • Dankzij kringloop kunnen mensen met financiële problemen toch aan de basisuitrusting voor hun woning komen.
  • Dankzij kringloop is er minder vraag naar producten, en hoeven we minder te produceren. Zo verkleinen we met z’n allen de ecologische voetafdruk.