Kringloop Kralingen-Crooswijk

Kringloop Kralingen-Crooswijk is de website van de kringloopwinkel van stadsdeel Kralingen-Crooswijk. Lees hier alles over het kringloopcentrum van Kralingen-Crooswijk en Kringloop Rotterdam. De kringloop biedt u meer. Een oplossing voor oude spullen. Een goedkoop aanbod meubels. Een dienst voor ontruimingen. Lees verder voor meer informatie.

Wat is Kralingen-Crooswijk?

Kralingen-Crooswijk is een stadsdeel. Ook is het een bestuurscommissiegebied en voormalige deelgemeente van Rotterdam. Het stadsdeel telde op 1 januari 2004 52.000 inwoners, het wordt begrensd door de rivier de Rotte in het westen, de A20 in het noorden, de A16 in het oosten en de Nieuwe Maas en de Goudsesingel in het zuiden. Binnen de grenzen van het stadsdeel ligt het grootste bos van Rotterdam, het Kralingse Bos. Kralingen-Crooswijk kan worden opgedeeld in de volgende wijken: Kralingen (west en oost), Crooswijk, Rubroek, Struisenburg, De Esch.

Wat doet Kringloop Kralingen-Crooswijk?

Kringloop Kralingen-Crooswijk

Kringloop Kralingen-Crooswijk

Kringloop Kralingen-Crooswijk verzamelt bruikbare spullen om die goedkoop aan te bieden aan wie het kan gebruiken. Zo bevorderen we hergebruik van materialen en helpen we mensen in economisch moeilijke tijden. Een kringloopwinkel verkoopt tweedehands spullen, maar is geen tweedehands winkel. Het verschil is dat tweedehands winkels spullen inkopen en verkopen, een kringloopwinkel ontvangt gratis spullen.

U kunt Kringloop Kralingen-Crooswijk bellen voor het laten ophalen van meubels. Ook is er een dienst voor het ontruimen van complete inboedels, inclusief oplevering van woningen. Via het contactformulier kunt u ons schrijven en/of bellen. U kunt ook langskomen bij onze vestiging in Kralingen-Crooswijk Rotterdam.

Overzicht diensten kringloopwinkel

  • Goedkoop aanbod meubels.
  • Meubels ophalen (en andere bruikbare spullen, zie ophaaldienst).
  • Ophalen van inboedels (De inboedeldienst is gespecialiseerd in ontruimingen van de hele inboedel).

Heeft u nog vragen? Bel of schrijf ons. U kunt ons ook bezoeken. Kringloopwinkel Kralingen-Crooswijk staat voor u klaar. Zie het contactformulier voor meer informatie.

Bedankt voor het kiezen voor kringloop!

  • Dankzij kringloop kunnen mensen met financiële problemen toch aan de basisuitrusting voor hun woning komen.
  • Dankzij kringloop is er minder vraag naar producten, en hoeven we minder te produceren. Zo verkleinen we met z’n allen de ecologische voetafdruk.