Kringloop Rozenburg

Kringloop Rozenburg is de website van de kringloopwinkel van stadsdeel Rozenburg. Lees hier alles over het kringloopcentrum van Rozenburg en Kringloop Rotterdam. Deel met je wijk. Bezoek de winkel. Lees meer over kringloop op deze pagina.

Wat is Rozenburg?

Rozenburgs is een stadsdeel. Het is de enige plaats op het eiland Rozenburg. Tot 2010 was het een zelfstandige gemeente. Volgens het CBS telde Rozenburg op 1 januari 2010 12.489 inwoners. De oppervlakte is 6,50 km2 groot, waarvan 1,99 km2water. Het dorp wordt omsloten door de industrie van het Botlekgebied en Europoort die in de loop van de tweede helft van de twintigste eeuw het gehele eiland in bezit heeft genomen.Rozenburg kan worden opgedeeld in de volgende wijken: Rozenburg en Noordzeeweg.

Wat doet Kringloop Rozenburg?

Kringloop Rozenburg

Kringloop Rozenburg

Kringloop Rozenburg verzamelt bruikbare spullen om die goedkoop aan te bieden aan wie het kan gebruiken. Zo bevorderen we hergebruik van materialen en helpen we mensen in economisch moeilijke tijden. Een kringloopwinkel verkoopt tweedehands spullen, maar is geen tweedehands winkel. Het verschil is dat tweedehands winkels spullen inkopen en verkopen, een kringloopwinkel ontvangt gratis spullen.

U kunt Kringloop Rozenburg bellen voor het laten ophalen van meubels. Ook is er een dienst voor het ontruimen van complete inboedels, inclusief oplevering van woningen. Via het contactformulier kunt u ons schrijven en/of bellen. U kunt ook langskomen bij onze vestiging in Rozenburg Rotterdam.

Overzicht diensten kringloopwinkel

  • Goedkoop aanbod meubels.
  • Meubels ophalen (en andere bruikbare spullen, zie ophaaldienst).
  • Ophalen van inboedels (De inboedeldienst is gespecialiseerd in ontruimingen van de hele inboedel).

Heeft u nog vragen? Bel of schrijf ons. U kunt ons ook bezoeken. Kringloopwinkel Rozenburg staat voor u klaar. Zie het contactformulier voor meer informatie.

Bedankt voor het kiezen voor kringloop!

  • Dankzij kringloop kunnen mensen met financiële problemen toch aan de basisuitrusting voor hun woning komen.
  • Dankzij kringloop is er minder vraag naar producten, en hoeven we minder te produceren. Zo verkleinen we met z’n allen de ecologische voetafdruk.