Kringloop Hoek van Holland

Kringloop Hoek van Holland is de website van de kringloopwinkel van stadsdeel Hoek van Holland. Lees hier alles over het kringloopcentrum van Hoek van Holland en Kringloop Rotterdam.

Wat is Hoek van Holland?

Hoek van Holland is een kustplaats. Gelegen op de noordoever van de Nieuwe Waterweg waar deze de Noordzee bereikt. Hoek van Holland is een voormalige deelgemeente (tegenwoordig bestuurscommissiegebied) van de gemeente Rotterdam, maar ligt veel westelijker dan de stad Rotterdam. De gemeente Rotterdam is voor statistische doeleinden onderverdeeld in wijken en buurten, Hoek van Holland is Wijk 17 (CBS-wijkcode:059917).

Wat doet Kringloop Hoek van Holland?

Kringloop Hoek van Holland

Kringloop Hoek van Holland

Kringloop Hoek van Holland verzamelt bruikbare spullen om die goedkoop aan te bieden aan wie het kan gebruiken. Zo bevorderen we hergebruik van materialen en helpen we mensen in economisch moeilijke tijden. Een kringloopwinkel verkoopt tweedehands spullen, maar is geen tweedehands winkel. Het verschil is dat tweedehands winkels spullen inkopen en verkopen, een kringloopwinkel ontvangt gratis spullen.

U kunt Kringloop Hoek van Holland bellen voor het laten ophalen van meubels. Ook is er een dienst voor het ontruimen van complete inboedels, inclusief oplevering van woningen. Via het contactformulier kunt u ons schrijven en/of bellen. U kunt ook langskomen bij onze vestiging in Hoek van Holland, Rotterdam.

Overzicht diensten kringloopwinkel

  • Goedkoop aanbod meubels.
  • Meubels ophalen (en andere bruikbare spullen, zie ophaaldienst).
  • Ophalen van inboedels (De inboedeldienst is gespecialiseerd in ontruimingen van de hele inboedel).

Heeft u nog vragen? Bel of schrijf ons. U kunt ons ook bezoeken. Kringloopwinkel Hoek van Holland staat voor u klaar. Zie het contactformulier voor meer informatie.

Bedankt voor het kiezen voor kringloop!

  • Dankzij kringloop kunnen mensen met financiële problemen toch aan de basisuitrusting voor hun woning komen.
  • Dankzij kringloop is er minder vraag naar producten, en hoeven we minder te produceren. Zo verkleinen we met z’n allen de ecologische voetafdruk.